Referenser

Att skaffa sig en panna från Osby Parca är en långsiktig investering – driftstider på över 25 år är ingenting ovanligt. Robusta, effektiva pannor, omfattande kontrollmöjligheter och en tillgänglig supportavdelning är några av Osby Parcas signum. Nedan kan du läsa mer om några av Osby Parcas alla panninstallationer.

Vallda Heberg närvärmeanläggning

Ett modernt, grönt och energieffektivt samhälle har byggts upp i Vallda Heberg. Osby Parca levererade en P500-pelletspanna med kringutrustning samt SRÖ-systemet.


Oskarshamns Energis fjärrvermeverk

Oskarshamn Energi valde Osby Parca som leverantör av två stycken prefabricerade panncentraler för Oskarshamns fjärrvärmebehov.


Landvetter flygplats

Swedavia gav Osby Parca förtroendet att ha hand om totalentreprenaden för utbyggnaden och moderniseringen av sin värmeanläggning.


Hönsfarmen i Penrith, Storbritannien

Denna ekologiskt medvetna äggproducent i Penrith i Lakesdistriktet i England investerade i en P500-panna.


Setrasågen i Kalix

Ägarna till Setrasågen i Kalix valde Osby Parca som leverantör för en PB2 3 MW fastbränslepanna inbyggd i en prefabcentral.


Eon Brobys fjärrvärmeverk

Eon, som har köpt flera PB2 pannor under årens gång, har installerat två pannor i Broby för att täcka en stor del av byns värmebehov.


Varv Trädgårds tomat- & gurkodling

Varv Trädgårds ägare valde att investera i en panna som uppfyllde deras krav på miljövänlighet och låga driftskostnader – Osby Parca PB2.


Tågerups blomodling

Tågerups blomodling valde en Osby Parca P500 pelletspanna för effektiv, pålitlig och ekonomisk generering av varmvatten.


Nossebro fjärrvärme

Nossebro fjärrvärme investerade i en PB2 2 MW för att ersätta en obsolet flispanna med liggande tuber.


Är du nyfiken på hur en panna blir till? Se då vår film!

(Den har några år på nacken och tyvärr fungerar inte ljudet, men vi tycker ändå att den är rätt informativ.)